Barn- och ungdomskonsulent till Jörn-Boliden (100 %) – vik

EFS Västerbotten söker en vikarierande barn- och ungdomskonsulent till Jörn-Boliden på heltid under hösten 2017. Tjänsten är en del i samverkan mellan EFS föreningarna och församlingen i Jörn-Boliden.

Till arbetsuppgifterna hör att tillsammans med andra planera och arbeta med barn- och ungdomsverksamhet i Jörn och Boliden, i samverkan med EFS-föreningarna och församlingen. I arbetet ingår också att medverka i gudstjänster och utgöra ett stöd för frivilligledare.

För vikariatet behövs lämplig utbildning och/eller motsvarande erfarenhet. Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans och EFS värderingar och att du har en personlig kristen tro.

Som person arbetar du gärna tillsammans med andra – även med människor från andra kulturer, samtidigt som du kan ta egna beslut. Om du har erfarenhet av musik (gärna spelar gitarr) är det ett plus.

Jörn-Bolidenkretsen består framför allt av EFS-föreningarna i Boliden och Jörn. För tjänsten finns ett samarbetsavtal med Jörn-Bolidens församling, och tjänsteinnehavaren ingår i församlingens arbetslag.

Upplysningar om tjänsten lämnas av Anders Boman (ordf. i Bolidens EFS) 070-397 49 90, Christina Norberg (Jörns EFS) 070-2547996, Stig Sundström församlingsherde (Jörn-Bolidens församling) 0910-71 31 52, Lotten Markström (personalhandläggare EFS Västerbotten) 090-12 58 17, Senitha Olsson (facklig representant för Vision ekumeniska) 070-232 00 39.

Tjänsten är en visstidsanställning, vikariat, under hösten 2017. Tillträde enligt överenskommelse. Lönenivå enligt avtal mellan Arbetsgivaralliansen och Vision ekumeniska. Ange löneanspråk. Tjänsten kräver att utdrag ur belastningsregistret visas upp. Tillgång till körkort och bil är nödvändigt.

Ansökan senast 28 maj 2017, skickas till Lotten Markström, EFS Västerbotten, Vasagatan 17, 903 29 Umeå eller via mejl lotten.markstrom@efsvasterbotten.se .