EFS styrelse 2019/2020

Under EFS årsmöte i Örnsköldsvik valdes fem nya styrelseledamöter: Marie Larsson, Lillemor Persson, Oliver Sjöström och Per Moen för en mandatperiod på tre år och Jan Hallquist valdes för ett år.

Avgående styrelseledamöter var Krister Bredmar, Lars Häggberg, 2:e vice ord.f. Jonas Nordén, styrelseordförande Stefan Svensson och 1:e vice ord.f Anna-Karin Westman Tjernlund. Ingen av avgående ledamöter ställde upp för omval. 

Den nya styrelsekonstellationen har valt att konstituera sig med LarsOlov Eriksson som ny styrelseordförande. Detta blir andra gången som LarsOlov är ordförande i EFS. Vi har ställt några frågor till ”Loe”, som han vanligen kallas.

Hur är det att ha fått det här uppdraget?
– Det var kanske inte helt oväntat eftersom hela presidiet avgick av olika skäl. Jag har haft en
viss förberedelse och har kunnat tänka igenom det i förväg tillsammans med min hustru. Till slut kom jag fram till att jag var beredd att ställa upp.

Vad hoppas du kunna bidra med?

– Att jag med min erfarenhet, överblick och kunskap om EFS ska kunna
leda styrelsearbetet på ett positivt sätt. Det är ett lagarbetare där jag blir lag-
ledare och det uppdraget ska jag försöka ta mig an.Ser du någon särskild utmaning för EFS?
– Vi vill mer än vad vi har råd med, det är en ständig utmaning för det
tvingar oss många gånger till svåra prioriteringar.

 

Nya styrelsen från vänster: LarsOlov Eriksson, Marie Larsson, Elin Lycklund-Ljunggren, Roger Wikström, Eyassu Tesfay, Per Moen, Maria Andersson, Jan Hellqvist, Lillemor Persson, Oliver Sjöström, Börje Lund och Tomas Andersson.