EFS Västerbotten söker församlingsmusiker/kantor 60% Sörböle kyrka, Skellefteå

Om tjänsten

Till Sörböle kyrka behöver vi en församlingsmusiker med ansvar för musik i gudstjänsten och för körverksamheten. I dagsläget finns en barnkör och två vuxenkörer i kyrkan. Vi tror att du trivs med att arbeta tillsammans med ideella medarbetare och har en förmåga att uppmuntra och inspirera både barn och vuxna. Du vill också nå nya människor och utveckla kyrkans musikarbete.

Om arbetsplatsen

Du kommer att ingå i kyrkans arbetslag som består av präst, diakoniassistent, barn- och ungdomskonsulent och vaktmästare. Det finns många ideellt engagerade i Sörböle EFS/Sörböle kyrka, som har ett samarbetsavtal med Skellefteå landsförsamling och Skellefteå pastorat.

Din profil

Du är medlem i Svenska kyrkan och har en kristen tro. God kännedom om EFS är en merit. Vi beaktar såväl personlig lämplighet, som formell kompetens vid tillsättning av tjänsten. För anställningen gäller avtalet mellan Arbetsgivaralliansen och Vision Ekumeniska.  Ange ev. löneanspråk.

Upplysningar

Tjänsten har en omfattning på 60 % och är en tillsvidareanställning (provanställning 6 månader). Tillträde från hösten enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av Åke Hägglund (präst) 0910-78 79 71, Magnus Stenberg (ordförande Sörböle EFS) 0910-26 13 12, Lotten Markström (personalhandläggare EFS Västerbotten) 090-12 58 17, och Senitha Olsson (facklig representant för Vision ekumeniska) 070-232 00 39.

Sänd din ansökan senast 10 augusti till Lotten Markström, EFS Västerbotten, Vasagatan 17, 903 29 Umeå, eller till lotten.markstrom@efsvasterbotten.se.