EFS Västerbotten söker Konsulent 50% till Jörn-Boliden

Till EFS-föreningarna inom Jörn-Bolidenkretsen behövs en konsulent 50% på en tillsvidareanställning. Tjänsten kan möjligen utökas med pedagoguppgifter i Jörn-Bolidens församling.

Arbetsuppgifter

Till arbetsuppgifterna hör att planera och leda EFS barn- och ungdomsverksamhet i Jörn och Boliden i samverkan med EFS-föreningarna och församlingen. I arbetet ingår också att medverka i gudstjänster, stötta föreningarna i deras utvecklingsarbete och utgöra ett stöd för frivilligledare. Delar av tjänsten utgörs även av arbete med EFS Västerbottens gemensamma verksamhet i form av t.ex. läger.

Kvalifikationer

För tjänsten behövs lämplig utbildning och erfarenhet, en personlig kristen tro och erfarenhet av ideellt arbete. Du har god kännedom om både Svenska kyrkan och EFS/Salt. Du behöver kunna jobba både självständigt och tillsammans med andra. Erfarenhet av musikverksamhet och arbete bland asylsökande är en merit.

Som person behöver du ha god social kompetens, vara lyhörd, drivande, en god samordnare och kunna hålla många bollar i luften samtidigt.

Om Jörn-Bolidenkretsen

Jörn-Bolidenkretsen består framför allt av EFS-föreningarna i Boliden och Jörn. EFS har också en präst anställd i samma område och du kommer också att samarbeta med församlingsanställda.

Upplysningar

Upplysningar om tjänsten lämnas av

Anders Boman (ordf. i Bolidens EFS) 070-397 49 90,

Christina Norberg (Jörns EFS) 070-2547996,

Lotten Markström (personalhandläggare EFS Västerbotten) 090-12 58 17,

Senitha Olsson (facklig representant för Vision ekumeniska) 070-232 00 39.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträdesdag från 15 augusti 2018 eller enligt överenskommelse. Anställningen kan ev. utökas med vikariat inom Jörn-Bolidens församling. För anställningen gäller avtalet mellan Arbetsgivaralliansen och Vision Ekumeniska. Vi förbehåller oss fri prövningsrätt. Ange löneanspråk. Då en majoritet av EFS Västerbottens anställda är kvinnor ser vi gärna män som sökanden till lediga tjänster. Tjänsten kräver att utdrag ur belastningsregistret visas upp. Tillgång till körkort och bil är nödvändigt.

Ansök senast 3 juni 2018 till Lotten Markström, EFS Västerbotten, Vasagatan 17, 903 29 Umeå eller via mejl lotten.markstrom@efsvasterbotten.se.