Församlingspedagog/konsulent 100% Ersmarkskyrkan, Umeå

EFS Västerbotten söker

Församlingspedagog/konsulent 100 %

Ersmarkskyrkan, Umeå

Vi söker en församlingspedagog/konsulent för tillsvidareanställning på heltid.

Tjänsten innebär att ha huvudansvaret för arbetet med barn, unga och familj i Ersmarks-kyrkan. Du blir del i en livaktig kyrka med ett stort ideellt engagemang. Här möter du många människor genom att leda vissa grupper, samordna och stödja verksamheten och dess ideella ledare samt vara delaktig i gudstjänster – då främst de med barn- och familjeinriktning. Såväl dag/kväll och helgtjänstgöring ingår. EFS Västerbottens arrangemang med läger och samlingar utgör också en del av arbetet.

Ersmarkskyrkan är en samarbetskyrka mellan EFS och Svenska kyrkan i Umeå stadsförsamling. Verksamheten bedrivs av både anställda och ideella medarbetare. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med präst, musikpedagog, diakon och husmor.

Vi förväntar oss att du har en personlig kristen tro. Du bör vara församlingspedagog/
konsulent, eller ha annan liknande utbildning/erfarenhet. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en tillgång. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Kännedom om EFS och Salt är en merit.

För anställningen gäller avtalet mellan Arbetsgivaralliansen och Vision Ekumeniska. Vi förbehåller oss fri prövningsrätt. Ange löneanspråk. Då en majoritet av EFS Västerbottens anställda är kvinnor ser vi gärna män som sökanden till lediga tjänster.

Upplysningar om tjänsten lämnas av Mattias Winblad von Walter (präst och arbetsledare) 090-200 25 45, Lotten Markström (personalhandläggare, EFS Västerbotten) 090-12 58 17 och Senitha Olsson (facklig representant) 070-232 00 39. Information om Ersmarkskyrkan finns också på webben.

Tillträde från 15 augusti 2018, eller enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan senast 6 maj till Lotten Markström, EFS Västerbotten, Vasagatan 17, 903 29 Umeå, eller till lotten.markstrom@efsvasterbotten.se