Keltiskt pilgrimsvandringsspår med (låt)skrivarkurs

Under ”Det Stora Äventyret” som är en äventyrsvecka i fjällvärlden med fokus på Jesus kommer det finnas möjlighet att delta i en keltisk låtskrivarkurs.

Den keltiska kristendomen med rötterna från 400-600-talet på de brittiska öarna, var kreativ och holistisk. Hela människan; ande, själ och kropp, mötte hela gudomen; Fader, Son och Ande. De keltiska kristna levde nära Gud, nära varandra och skapelsen. Deras andlighet kan sammanfattas i tretton livsprinciper som hjälper oss att ta ut kompassriktningen för den kristna kyrkans framtid i Sverige. Under veckan kommer Per-Eive Berndtsson, präst i Kornhillskyrkan, Halmstad att leda in oss i keltisk andlighet i undervisning och i pilgrimsvandringar i Åredalens vackra omgivningar.


Erik Tilling som är en av Sveriges mest uppskattade kompositörer idag har hämtat mycket inspiration ifrån den keltiska kristna och han kommer att leda en skrivardag i detta spår som därför börjar redan kl. 11 på måndagen, dvs. en halvdag tidigare än övriga lägret.

För vem: 
Detta spår är för dig som vill utvecklas i att skriva sångtexter och lovsånger i naturnära vacker miljö med inspiration av keltiska traditionen.

Kostnad:

Utöver lägeravgift och anmälningsavgift kostar det 250 kr extra