Konsulent/pedagog 100 % till Norrängskyrkan, Lycksele

EFS Västerbotten söker Konsulent/pedagog 100 % till Norrängskyrkan, Lycksele

Norrängskyrkan behöver en konsulent/pedagog för en tillsvidareanställning. Vi söker dig som längtar efter att finnas med i kyrkans arbete, med fokus på barn, ungdom, familj och gudstjänst.

Arbetsuppgifter

Till arbetsuppgifterna hör bland annat att leda barngrupp, att tillsammans med arbetslaget hålla i familjegudstjänster, att planera och genomföra läger, att vara ledare för konfirmander och ungdomar samt att medverka vid gudstjänster. I tjänsten ingår även distriktsgemen-samma uppgifter inom EFS Västerbotten till en omfattning av upp till 20 %. Vi ser gärna att du kan spela något instrument.

Norrängskyrkan

Norrängskyrkan är en samarbetskyrka mellan EFS och Lycksele församling med stor kör-, barn- och familjeverksamhet. I Norrängskyrkan arbetar anställda och ideella medarbetare tillsammans i hög grad. Under sommaren kommer vi att bygga ut kyrkan för att få bättre plats för verksamheten.

Utbildning/erfarenhet

Vi utgår ifrån att Du har en personligt kristen tro, att du är medlem i Svenska kyrkan och har god kunskap om EFS. Du kan vara EFS-konsulent, församlingspedagog, fritidspedagog eller ha annan passande utbildning/erfarenhet. Flexibilitet och initiativrikedom är en tillgång. Du kommer att få arbeta både enskilt och tillsammans med hela arbetslaget. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi eftersträvar en jämn könsfördelning. Utdrag ur belastnings­registret kommer att begäras vid anställning.

B-körkort är önskvärt.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning.

Upplysningar

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Marie Edfast (präst och arbetsledare) 0950-276 59,
Gunilla Jonsson (ordförande i EFS-föreningen) 070-251 96 88,
Lotten Markström (personalhandläggare EFS Västerbotten) 090-12 58 17,
Senitha Olsson (facklig representant för Vision ekumeniska) 090-77 05 17, 070-232 00 39.

Tillträdesdag 2018-08-15 eller enligt överenskommelse. För anställningen gäller avtalet mellan Arbetsgivaralliansen och Vision Ekumeniska. Vi förbehåller oss fri prövningsrätt.

Vi vill ha din ansökan senast 2018-05-13. Ansökan skickas till EFS Västerbotten, Vasagatan 17, 903 29 Umeå, eller till lotten.markstrom@efsvasterbotten.se