Sandvikengården söker gårdsföreståndare

Vid Värmelns strand i västra Värmland strax utanför Arvika ligger Sandvikengården. Den erbjuder en fantastisk miljö, utan lyx men med omtanke och känsla. Gårdens verksamhet har stadigt ökat de senaste åren och nu söker vi dig som kan gå in i tjänsten som gårdsföreståndare.

Sandvikengården är en kurs- och lägergård som drivs av EFS – en rörelse inom Svenska kyrkan – med en kristen värdegrund. I verksamheten ingår även vandrarhem, kanotcentral och arrangemang som midsommarfirande och julbordsservering. Vi arrangerar egna läger och kurser men har också en stor del externa grupper och enskilda gäster.

Många av våra gäster berättar om den speciella atmosfär som finns på Sandvikengården. En viktig uppgift för gårdsföreståndaren är att bevara och utveckla denna atmosfär.
Som gårdsföreståndare har du huvudansvar för gårdens dagliga drift och långsiktiga verksamhet. Dina arbetsuppgifter består av värdskap, marknadsföring, ekonomi och administration men även praktiska arbetsuppgifter kopplade till byggnader, utom/inomhusmiljö och kanotcentral.

I ansvaret för den dagliga verksamheten ingår arbetsledning av personal. Gården har under lågsäsong ca fyra anställda. Under högsäsong, det vill säga sommaren, är det ca tio köksanställda och fem gårdsanställda. Under sommarmånaderna är det många skolungdomar som har sin första anställning på Sandvikengården.

Vi söker dig som

  • tycker det är viktigt med bra service och nöjda gäster.
  • är kreativ, problemlösare och inte rädd för att jobba praktiskt.
  • är självgående och ansvarstagande.
  • har goda kunskaper i engelska
  • har grundläggande ekonomi- och datorkunskaper
  • har förmåga att strukturera, planera och prioritera arbetsuppgifter

Kunskaper inom bokföring är meriterande, liksom erfarenhet av PR, marknadsföring och information.

Du behöver vara flexibel vad gäller arbetstiden eftersom beläggningen varierar stort under året. Helg- och kvällstjänstgöring ingår. Du behöver körkort och tillgång till bil. Vi förutsätter att du delar gårdens kristna värdegrund och målsättning.

Om tjänsten
Tjänsten är på 100%, förtroendearbetstid gäller.
Vi börjar med en provanställning i sex månader med avsikt att därefter övergå till tillsvidareanställning.

Lön:
 fast månadslön enligt avtal.

Ansökan: Löpande. Ansökan ska innehålla CV samt personligt brev och skickas till: info@sandvikengarden.se  Tillträde enligt överenskommelse.

Om du har frågor kontakta gårdsföreståndare Martin Frykberg 0570-50025 eller distriktsföreståndare Mikael Landgren 0760-192472

Facklig repr: Stefan Nordström 0735-417782 (Vision)

Vi ser fram emot din ansökan!