Administratör med fokus på registersystem till EFS rikskansli (100%)

EFS är en självständig organisation inom Svenska kyrkan med betoning på den personliga tron på Jesus Kristus, mission, lekmannaengagemang och vardagskristendom. Vars och ens möjligheter att växa i tro och utvecklas i lärjungaskap är viktiga. Vi vill verka för en kyrka som bärs av mångas engagemang och delaktighet. EFS vision är ”Människor och samhällen förvandlade av Jesus”.

Arbetsbeskrivning

Arbetet är delat mellan ansvar för givarservice och Systemadministration NGO-PRO.

Inom området givarservice ingår att vara på frågor via telefon och mail, administrera minnesblad, autogiron och prenumerationer. Vidare innebär arbetet att skicka brev, mail, sms och avier till olika grupper inom organisationen.

Inom Systemadministration NGO-PRO innebär arbetet att stödja och hjälpa andra användare i systemet, dels anställda på våra olika kanslier så att de kan utföra sina jobb, dels lokala administratörer. Utbildning av användare i hur systemet fungerar. Kontrollera att systemet fungerar som det ska och att användare använder det korrekt. Ta ut och importera data ur systemet, registervård och föreningsadministration. Slutligen innebär arbetet att ge stöd till utveckling av systemet utifrån ett användarperspektiv.

Önskvärda kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning eller motsvarande kompetens, ett par års erfarenhet av att arbeta med administration inom registersystem. Som person söker vi dig som är noggrann, strukturerad och som trivs med att stödja andra.

Övriga upplysningar

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
  • Tillträde den 1 november eller efter överenskommelse.
  • Sista ansökningsdag är den 22 september.
  • Ansökan skickas till alice.harlin@efs.nu
  • Placeringsort: Uppsala.
  • För anställningen gäller avtalet mellan Arbetsgivaralliansen och Vision Ekumeniska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.