Äntligen ses vi igen – välkomna på årskonferens

Nu närmar det sig! Varmt välkomna på EFS och Salts årskonferens i Helsingborgs arena den 26-29 maj med temat Leva Mission.

– Det känns helt fantastiskt att få mötas i samma rum igen, att kunna lovsjunga Gud och fika tillsammans, säger Lennart Albertsson, regional missionsledare för EFS Syd.

Årskonferensens tema är Leva mission, och det kommer att genomsyra undervisning och seminarier. Petter och Helena Alin leder lovsång och med sig har de Pär Lindberg, känd från Idol, samt Josefina Gniste. EFS återuppståndna skivbolag Cantio har releaseparty för den nya psalmskivan Saliga Visshet.

Läs mer om konferensen här.

Huvudtalare för i år är Egil Svartdahl, som är en känd TV-predikant i Norge som bland annat varit föreståndare för Filadelfiakyrkan i Oslo. Egil har ett hjärta för unga vuxna och att få med den unga generationen. Under EFS och Salts årskonferens i Helsingborg kommer Egil att hålla en kvällspredikan och ett seminarium just kring tematiken ”Ge det vidare – en församling för alla generationer”.

– Jag ser jättemycket fram emot detta och att få träffa alla EFS:are. Och jag ser fram emot att få förmedla det glädjefyllda budskapet att vi har en Gud för alla generationer och en Gud för hela livet. Jag blir aldrig för gammal och jag är aldrig för ung – det är inspirerande!

För barnen kommer det vara en maxad barnkonferens i samma lokaler som den ”stora” konferensen och det finns en stor lekpark i anslutning till arenan. Dessutom finns det ett tonårsspår för den mellan 13-17 år. Det finns något för alla!

– Vi vill att föräldrar ska kunna slappna av och veta att barnen blir riktigt bortskämda, och vi vill även ge verktyg gör att föräldrar ska kunna hjälpa signa barn i sin tro även efter konferensen, berättar Iza Jönsson som är projektledare för barnkonferensen.