Digital årskonferens

EFS och Salts årskonferens kommer att direktsändas digitalt 13-16 maj. Under årskonferensen kommer både EFS och Salt att hålla digitala årsmöten. Med god undervisning, fantastisk lovsång och musik och mycket annat tror vi detta kommer bli en årskonferens vi sent glömmer.

Årskonferensen är en årlig höjdpunkt för EFS och Salt som rörelse. Vi har många spännande talare, seminarium, och konsert. Det kommer finnas möjlighet till mycket interaktion för deltagare såsom tillgång till personlig förbön och bikt. Temat på årets konferens är ”Nu gör jag något nytt. Det spirar redan märker ni det inte”.

Läs mer om konferensen här.

– Vi är ca 14 tusen medlemmar i EFS och ytterligare några tusen i Salt. Vad händer om vi samtidigt kopplar upp oss, inte bara mot internet, utan framförallt mot vår himmelske Fader? Vilken enorm styrka det kan bli i bönen och tillbedjan. Var därför med och förvandla jordmånen i vårt land genom att delta i konferensen, berättar Magnus Widholm, regional missionsledare för EFS Sydöstsverige.

Med rådande omständigheterna kommer vi som föregående år ha möjlighet att ses digitalt och öppnar inte upp konferensen för fysiskt besök. Från början var det tänkt att konferensen skulle genomföras i Kalmar, men pga rådande omständigheter sänds stora delar av konferensen från Uppsala, och några delar även från Kalmar. Så kom och var med i årskonferensen 2021! Gud längtar efter att göra något nytt i vårt land, i vår tid och i ditt och mitt liv. Det spirar redan, märker ni det inte?