Barn- och ungdomsledare till EFS Helsingborg.

Kom och förvandla unga hjärtan i Helsingborg

Om EFS Helsingborg

Vi vill göra Jesus Kristus känd, trodd, älskad och efterföljd och verka för Kristi rikes tillväxt, genom att leva nära Jesus, nära människor, mitt i Helsingborg. EFS Helsingborg är en egen arbetsgivare och det är en växande församling med omkring 175 medlemmar i alla åldrar, mitt i city. Gudstjänsten är veckans festpunkt där vi alla möts. Utöver den erbjuder vi Alpha, språkcafé, ungdomsgrupp och flera andra aktiviteter för olika åldrar. Vår kyrka är inte främst en byggnad, utan en gemenskap – kyrka är vi, alltid.

Vi söker en barn- och ungdomsledare till EFS Helsingborg. Alltså dig som älskar Jesus, barn och ungdomar, och som brinner för att den unga generationen ska få lära känna honom och växa i sin tro. Du ser möjligheter till nya arbetssätt, tar initiativ och inspirerar andra att delta och prova idéer i praktiken. Dina viktigaste uppgifter blir att leda arbetet med vår söndagsskola och tonårsgrupp tillsammans med våra ideella krafter.

Anställningsformen är sex månaders provanställning, 50-100% anställningsgrad, med möjlighet till förlängning.

Är detta du?

Tveka då inte med att skicka in din ansökan till Torvald Ramsten, på ordforande@efshelsingborg.se. Har du frågor eller funderingar kan du även ringa Torvald på 070-760 56 45.

Sista ansökningsdag är 31 juli 2024. Urval och intervjuer sker löpande.