EFS riks, webbutvecklare och videoredigerare, 100 %

EFS är en självständig organisation inom Svenska kyrkan med betoning på den personliga tron på Jesus Kristus, mission, lekmannaengagemang och vardagskristendom. Vars och ens möjligheter att växa i tro och utvecklas i lärjungaskap är viktiga. Vi vill verka för en kyrka som bärs av mångas engagemang och delaktighet. EFS vision är ”Människor och samhällen förvandlade av Jesus.  

EFS Kommunikations- och insamlingsavdelning söker dig som kan ta tekniskt ansvar för drift och utveckling av vår hemsida, webbshop, samt våra digitala kanaler och system. Du behöver ha goda kunskaper i WordPress, HTML och CSS etc, samt informationsarkitektur och usability. 

Vi ser också gärna att du kan producera rörlig bild, ljud och övrigt digitalt material i samarbete med ansvarig produktionsansvarig. Du bör ha kunskap i FCP eller PP, samt PS och AE. 

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är duktig på att driva processer framåt, arbetar självgående och som samtidigt trivs med att samarbeta med andra. Vi ser också gärna att du har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet, huvudsakligen inom webbutveckling.

Kommunikations- och insamlingsavdelningen består i dagsläget av 12 anställda som arbetar med allt från formgivning till videoproduktion, journalistik och strategiska analyser och vi finns på EFS rikskansli i Uppsala. 

Tjänsten är en ettårig projektanställning på 100 % med placering på EFS kansli i Uppsala och tillträde sker snarast. För anställningen gäller avtalet mellan Arbetsgivaralliansen och Vision Ekumeniska.

För mer information kontakta Johan Ericsson, insamlingschef, johan.ericson@efs.nu, tel 018–430 25 20 

Facklig representant för Vision Ekumeniska är Stefan Nordström, stefan.nordstrom@efs.nu, tel 073 541 77

Skicka in din ansökan idag till alice.harlin@efs.nu då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.