God jul önskar EFS, och lite nyårstips!

God jul och ett riktigt gott nytt år önskar vi er alla! Efter nyår vill vi tipsa om att det finns massa härliga predikningar från Livsväg att ta del av på efsplay.nu, och på EFS Youtube-kanal!

My Nygren, 2 januari, 18.00

Kan du känna igen att du ibland tappar riktningen i livet? Att du på grund av medvetna eller omedvetna val hamnar snett? Kanske är det ibland omständigheter som gör att vi kommer bort. Lyssna till My Nygren om hur Gud letar efter dig, vill finna dig och välkomna dig hem. 

Tomas Nygren, 3 januari, 18.00

När vi gräver bakom fasaden kan många av oss skriva under på att Gud inte alltid kommer på plats nummer ett. Det finns mycket som lockar vår uppmärksamhet, men hur kan vi hitta rätt i allt som sliter och drar? Lyssna till Tomas Nygren om hur Gud vill möta oss precis där vi befinner oss, just nu!

Panelsamtal, 4 januari, 18.00

Vad är en avgud? Hur ser jag skillnaden mellan avgudar och förebilder i mitt liv? Hur håller man riktningen som ensam kristen i ett sammanhang? Lyssna till ett levande och nära panelsamtal från Livsväg, en nationell mötesplats för unga vuxna, i höstas med Emanuel Ezra, Adam Frisk, Tomas Nygren och Charlotta Forsström.

Daniel Svensson, 5 januari, 18.00

”Gud har inte gjort nog för mig”.  Vi kan lätt projicera förväntningar vad det kristna livet ska innebära, men missar vi allt för lätt vad det egentligen handlar om? Lyssna på när Daniel Svensson talar om hur Gud vill rikta om oss. 

Elin Sharew Svensson, 6 januari, 18.00

Vad innebär det egentligen att vara kristen? Att leva med Gud i en vardag som är långt ifrån perfekt? Och hur är det med det där att älska sin nästa som sig själv? Lyssna till när Elin Sharew Svensson talar om att ha ett liv riktat mot Gud.