Mission i Sverige – det finns fortfarande platser kvar!

Mission i Sverige är en fortbildningsdagar för anställda och ideella medarbetare i kyrkan. Det går fortfarande att anmäla sig.

I normala fall arrangeras Mission i Sverige som en två dagars konferens i Uppsala. Under nuvarande omständigheter med restriktioner som begränsar samlingar till 50 personer, så konferensen kommer att genomföras på tre olika platser i Sverige; Uppsala (5 oktober), Piteå (7 oktober) och Växjö (9 oktober).

– Vi har fortfarande platser kvar i Uppsala och Växjö, och några enstaka i Piteå. Om fler än 50 personer vill delta hamnar de på en väntelista, men vi är beredda att höja deltagarantalet om regeringen ändrar sina restriktionen, berättar Viola Soto, projekt och eventkoordinator på EFS rikskansli.

På Mission i Sverige medverkar Kerstin Oderhem, Magnus Persson, Sara Nilsson Edström och Tomas Nygren. På varje ort kommer även lokala talare att medverka.

– Med denna konferens önskar vi att utrusta och inspirera församlingsmedarbetare att se vår tids möjligheter att anknyta till och frimodigt förkunna den bibliska berättelsen om skapelse, fall, förbund, försoning och förnyelse, säger Magnus Persson.

Konferensen arrangeras av EFS, RE:formera, Svenska kyrkan, Johannelunds teologiska högskola och Salt- barn och unga i EFS.

Läs mer om konferensen och anmäl dig här.