Missionskonferensen går av stapeln denna vecka - Arkiverat

Årets missionskonferens kommer att pågå denna helg mellan den 19-21 mars och hålls helt digitalt i år.

“Lyft blicken och se hur fälten har vitnat till skörd” är temat på årets missionskonferens. Allt kommer att sändas digitalt via plattformen EFSplay och gå att se i efterhand. 

Under konferensen kommer vi göra också ett krafttag och samla in pengar till missionen. EFS står hela tiden i viktiga uppdrag och just nu är några insatser särskilt avgörande, inte minst den humanitära krisen hos våra syskon i Tigray.

– På lördag kväll kl. 19.00 sänder vi en insamlingsgala och jag vill verkligen uppmuntra alla att se den! Musik skapar gemenskap och vi är så tacksamma över de låtskrivare, musiker och sångare från både Sverige och systerkyrkor som har bidragit med låtar till denna kväll. Galan leds av Budbärarens Jakob Arvidsson och Dagmawit Alemayehu.

Konferensen kommer att sända gudstjänster, en konsert, bibelstudium och omvärldsanalys med vittnesbörd från systerkyrkorna. Fredag kväll anordnas tillsammans med Salt då ungdomar och unga vuxna särskilt uppmuntras att delta. På lördagen erbjuds “webbinarier” med möjlighet till fördjupning och gruppsamtal. Vi hoppas att konferensen kan stärka medlemmarna att leva i det lokala missionsuppdraget och få inblick i utmaningar och inspiration från våra systerkyrkor och samarbetsorganisationer. Läs mer om konferensen här.