Musiker 100% (vik.) Sörbyakyrkan, Antnäs

Sörbyakyrkan är en samarbetskyrka där EFS och Svenska kyrkan samverkar. Sörbyadistriktet vill vara en gemenskap och växtplats med Gud i centrum för alla åldrar.

Till Sörbyakyrkan i Antnäs söker vi en musiker, 100 %, vikariat sep 2020 – aug 2021.

Du ingår i ett arbetslag bestående av samarbetskyrkopräst, diakon, musiker, barn- och ungdomskonsulent och husmor. Uppdraget är att tillsammans med samarbetskyrkans medlemmar bygga församling.

Dina arbetsuppgifter är planering och genomförande av gudstjänster, körverksamhet och kyrkliga handlingar. Detta sker tillsammans med arbetslaget i kyrkan och anställda i Nederluleå församling.

Som en del i arbetslaget i Nederluleå församling ingår även till viss del tjänstgöring i övriga delar av församlingen. Som anställd i EFS Norrbotten deltar du i regionens gemensamma arbete med läger samt i gemensam fortbildning för präster och konsulenter.

Du som söker är utbildad kantor, musiker eller annan likvärdig utbildning och behärskar såväl piano som orgelspel. Har god kännedom om EFS/Svenska kyrkan och vill jobba för att förverkliga dess vision. Du har körkort och tillgång till bil, stor vikt kommer att läggas på din personliga lämplighet.

Löne- och anställningsvillkor enligt Branschavtal och Löneavtal. Arbetsgivaralliansen Branschkommitté Trossamfund och Ekumeniska Organisationer – Vision.

Utdrag ur belastningsregistret, i vårt arbete med att vår verksamhet skall vara en trygg miljö för barn och ungdomar tillämpar vi Lagen om registerkontroll (2013:852).

Det innebär att den vi erbjuder anställning i EFS Norrbotten har skyldighet att uppvisa ett utdrag ur Belastningsregistret.

Vi förbehåller oss fri prövningsrätt för tjänsten.

Tillträde september 2020 eller enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten

Henrik Näslund, Missionsledare EFS Norrbotten tel 070-300 85 22 eller

Richard Asplund Biträdande kyrkoherde i Nederluleå församling, tel 0920-27 70 03.

Välkommen med din ansökan till

EFS Norrbotten, Box 942, 971 28 LULEÅ. alt. henrik.naslund@efs.nu.

Din ansökan vill vi ha oss tillhanda senast den 14 juni.