Musiker (tillsvidare 100%) EFS Västerbotten

EFS Västerbotten söker musiker (tillsvidare 100 %) till Bergsbykyrkan, Skellefteå

Bergsbykyrkan söker en musiker med övergripande ansvar för musikverksamheten. Tjänsten består av planering, organisering och samordning samt genomförande av kyrkans musikverksamhet tillsammans med arbetslaget och ideella.

Som medarbetare hos oss blir du en del av ett brett församlingsliv med bland annat körverksamhet för barn, unga och vuxna, öppen förskola, scouter och gudstjänster samt god kontakt med skolan. EFS Västerbottens arrangemang med läger och samlingar utgör också en viss del av arbetet.

Bergsbykyrkan är en samarbetskyrka mellan Sankt Olovs församling i Skellefteå pastorat och EFS Bergsbyn. EFS-föreningen har med sina cirka 100 medlemmar ansvar för församlingens verksamhet i Bergsbyn. I arbetslaget ingår förutom musiker, en präst och en konsulent.

Bergsbyn är en stadsdel med många unga familjer med barn, 7 km från Skellefteå centrum, med goda bussförbindelser, skola, kiosk, pizzeria, goda fiskemöjligheter och en av Sveriges bästa discgolfbanor, en trivsam stadsdel att bo i. Byn är också inne i ett spännande expansivt skede när Europas största batterifabrik växer fram i närheten.

Vi förväntar oss att du delar våra värderingar och är en aktiv medlem i Svenska kyrkan och har god kännedom om EFS. Du är en samarbetsvillig, utvecklingsbenägen och ansvarstagande person som kommer med goda initiativ. Vi beaktar såväl personlig lämplighet, som formell kompetens vid tillsättning av tjänsten.

För anställningen gäller avtalet mellan Arbetsgivaralliansens Branschkommitté och Trossamfund och Ekumeniska Organisationer. Vi förbehåller oss fri prövningsrätt. Ange löneanspråk. Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av Anders Hedström (präst) 0910-78 78 71, Henry Almström (ordförande i EFS-föreningen) 070-669 55 95 och Sara Sandström (facklig representant för Vision ekumeniska) 090-200 27 66

Välkommen med din ansökan till info@efsvasterbotten.se eller till EFS Västerbotten, Vasagatan 17, 903 29 Umeå.

Sista ansökningsdatum är 15 september, 2020-09-15.