Musikinspiratör med produktionsansvar, 75%, EFS rikskansli

EFS är en självständig organisation inom Svenska kyrkan med betoning på den personliga tron på Jesus Kristus, mission, lekmannaengagemang och vardagskristendom. Vars och ens möjligheter att växa i tro och utvecklas i lärjungaskap är viktiga. Vi vill verka för en kyrka som bärs av mångas engagemang och delaktighet. EFS vision är ”Människor och samhällen förvandlade av Jesus”. 

Om tjänsten

Vill du vara med och utveckla musik- och produktionsarbetet i EFS? Vi söker dig som har en god förmåga att inspirera och undervisa om musik-, lovsång och tillbedjan som en del av EFS missionsarbete i Sverige, samt har erfarenhet av musikproduktion. Du är en driven projektledare, musiker och inspiratör med pedagogisk kompetens och kan ställa dig bakom EFS vision och värdegrund. 

Vi erbjuder en spännande och kreativ arbetsplats med utrymme för att forma och utveckla musikarbetet i EFS och musikförlaget Cantio. Du kommer även att leda produktionsarbetet i EFS musikförlag Cantio och administrera STIM-avtal, rättigheter, eventuella fonder och dylikt. Utöver det förväntas du utrusta, inspirera och samordna anställda och ideella i hur EFS kan utveckla musikarbetet. 

Du blir direkt underställd Sverigechefen och kommer att ha stor frihet i hur du vill utforma arbetet. Vårt huvudkontor är i Uppsala, men det finns också möjlighet att arbeta på distans, men tjänsten innebär även vissa resor och medverkan vid konferenser. På Sverigeavdelningen arbetar sju personer där flera har sitt arbetsställe på annan ort och vi träffas regelbundet både digitalt och på EFS kansli i Uppsala.

Önskvärda kvalifikationer

  • Musikalisk, teologisk och pedagogisk kompetens
  • Erfarenhet av musikproduktion 
  • Entreprenörsanda
  • Förmåga att leda och driva projekt
  • Förmåga att leda och undervisa grupper
  • God kunskap om EFS och Svenska kyrkan

Övriga upplysningar

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% som inleds med 6 månaders provanställning. Arbetstid: förtroendearbetstid. Tillträde sker snarast eller efter överenskommelse. För anställningen gäller Arbetsgivaralliansens bransch- och löneavtal för Trossamfund och Ekumeniska Organisationer

Kontaktuppgifter och ansökan

För mer information om tjänsten hör av dig till:

Mia Ström, Sverigechef 018-430 25 32

Facklig representant för Vision-ekumeniska är:

Malin Söderstjerna-Ersson 070 – 34 33 777, malin.soderstjernaersson@fv.vision.se

Skicka gärna CV och personligt brev till: alice.harlin@efs.nu

Rekrytering sker löpande.