Musikkonsulent, 50%, Umeå/Skellefteå

EFS Västerbotten söker Musikkonsulent 50 % till distriktskansliet, Umeå/Skellefteå

EFS Västerbottens musikkonsulent går i pension och därför söker vi en musikkonsulent för distriktsorganisationen som ska ha övergripande ansvar att samordna och inspirera musiklivet i EFS Västerbotten. Vår önskan och vision är att utveckla musiklivet och ge nya generationer möjligheter till ett rikt musikliv.

Vi tror att du har ett brett musikintresse och eget musikkunnande och drivs av ett eget engagemang att föra vidare ett rikt musikliv till en yngre generation. Du kommer arbeta tillsammans med andra distriktskonsulenter men det krävs eget initiativtagande och driv att utveckla musikverksamheten. Vi ser gärna att du har en pedagogisk utbildning som till exempel musiklärare eller motsvarande erfarenhet i grunden.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:

– Samordna de som arbetar och vill musik i de olika föreningarna i EFS Västerbotten, stödja föreningar i deras arbete genom att ha kunskap om vilka musikresurser som finns.

– Inspirera och utveckla musiklivet i EFS Västerbotten, ge nya generationer möjligheter till ett rikt musikliv, till förändring och förnyelse av gudstjänstens musikliv.

– Samverka med distriktskonsulenter, med andra föreningar, Svenska kyrkan och andra samfund.

– Administrera tillstånd och material, viss kontering, attestering, rapportering till Salt och region.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan nu då intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan till info@efsvasterbotten.se senast den 14 juni 2021.

Har du frågor om tjänsten?

Hör av dig till Marie Granholm, Marie.granholm@efsvasterbotten.se, 090-12 58 17.

För anställningen gäller avtalet mellan Arbetsgivaralliansen och Vision Ekumeniska, med EFS Västerbotten som arbetsgivare och tjänsten är tillsvidare på 50 %. Facklig representant är Stefan Nordström, stefan.nordstrom@fv.vision.se, 0735-41 77 82, 0720-50 43 32.

EFS är en självständig organisation inom Svenska kyrkan med betoning på den personliga tron på Jesus Kristus, mission, lekmannaengagemang och vardagskristendom. EFS Västerbotten är en distriktsorganisation för samordning och stöd för EFS missionsföreningar i Västerbotten. Distriktskansliet ligger placerat centralt i Umeå men arbetet gäller i hela Västerbotten.