Organisationssekreterare, 30% EFS Norrbottens kansli

På EFS Norrbottens kansli arbetar en regional missionsledare och en Salt-koordinator med att stötta Norrbottens EFSföreningar i strävan efter att skapa kristna gemenskaper där människor kan växa i lärjungaskap och utrustas för att leva mission. Vi behöver vara en till person som är med i det arbetet – är det du?

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett självständigt och varierat arbete där bland annat följande arbetsområden ingår:

  • Kommunikation med föreningar och distriktssidor i Budbäraren
  • Personalhandläggning
  • Fakturering

Arbetet är förlagt till EFS Norrbottens expedition i Luleå.

Om dig

Vi söker dig som har:

  • Tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • God kännedom om EFS

Du är noggrann och ansvarsfull, är social och har förmåga att bemöta olika typer av människor på ett positivt sätt. Du kan också ställa dig bakom EFS vision och värdegrund. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Övriga upplysningar:

Tillträdesdatum: 1 Februari 2024 eller efter överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning. Vi tillämpar förtroendearbetstid. För anställningen gäller Arbetsgivaralliansens bransch- och löneavtal för Trossamfund och Ekumeniska Organisationer.

Ansökan med CV och personligt brev med referenser skickas till norrbotten@efs.nu. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Frågor om tjänsten kan ställas till:

Anton Björkman, Regional Missionsledare, 070-3008522, anton.bjorkman@efs.nu

Malin Söderstjerna-Ersson, facklig företrädare 0703 433 777, malin.soderstjernaersson@fv.vision.se

Om EFS

EFS är en självständig organisation inom Svenska kyrkan med betoning på den personliga tron på Jesus Kristus, mission, lekmannaengagemang och vardagskristendom. Vars och ens möjligheter att växa i tro och utvecklas i lärjungaskap är viktiga. Vi vill verka för en kyrka som bärs av mångas engagemang och delaktighet. EFS vision är ”Människor och samhällen förvandlade av Jesus”.