Saltkoordinator, EFS Sydsverige och Salt Sydsverige, 100 %

EFS är en självständig organisation inom Svenska kyrkan med betoning på den personliga tron på Jesus Kristus, mission, lekmannaengagemang och vardagskristendom. Vars och ens möjligheter att växa i tro och utvecklas i lärjungaskap är viktiga. Vi vill verka för en kyrka som bärs av mångas engagemang och delaktighet. EFS vision är ”Människor och samhällen förvandlade av Jesus”.

Salt är EFS barn och ungdomsorganisation. Salts vision är att barn och ungdomar ska få lära känna, komma till tro på och följa Jesus Kristus. Salt är organiserat som demokratiska lokalföreningar som sammansluts i regioner. Sydsverige kansliet ansvarar för att stödja barn och ungdomsarbetet i de lokala Salt och EFS föreningarna inom regionen.

Brinner du för Guds rikes utbredande? Känner du dig kallad till unga? Då är tjänsten som Saltkoordinator tjänsten för dig.

Salt Sydsverige anställer ytterligare en Saltkoordinator. Vill du ingå i teamet i Blekinge och Skåne som jobbar för att ungdomars tro ska växa och förbli hållbar? Som Saltkoordinator är du rörelsens ansikte utåt och verkställande hand inåt. Ditt uppdrag är att träna,stötta och inspirera lokala ungdomsledare. Tillsammans med ditt team arbetar du med planering och genomförande av läger/arrangemang för barn och ungdomar. Du tillsätter ledare, samordnar och utvecklar Salts ungdomsarbete. Ditt fokusområde är ungdomar, din Saltkoordinator kollega har huvudfokus på barn/familj.

Vi söker dig som:

  • har god kännedom om och står bakom Salt och EFS vision och värdegrund
  • har erfarenhet av att leda barn och ungdomar
  • bor i Blekinge eller Skåne

Har förmåga och uppskattar att:

  • arbeta självständigt och ta nya initiativ
  • leda, driva samt slutföra projekt i team
  • tänka och arbeta strategiskt
  • bygga relation till ungdomar

Det är meriterande om du har:

  • körkort och tillgång till bil
  • gått bibelskola, läst en kurs eller program i teologi

Övriga upplysningar:

Tillträde enligt överenskommelse. Allmän visstidsanställning på två år med chans till förlängning. Anställningen innebärförtroendearbetstid. För anställningen gäller Branschavtal och Löneavtal Branschkommitté Trossamfund och Ekumeniska Organisationer mellan Arbetsgivaralliansen och Vision Ekumeniska, Ledarna, Akademikerförbunden och Kommunal.

Ansökan med CV och personligt brev med referenser skickas till: sydsverige@efs.nu. Ansökningsprocessen sker löpande.

Kontaktuppgifter:

Iza Jönsson, Saltkoordinator, fokus barn/familj, 070 338 80 64, iza.jonsson@efs.nu

Lennart Albertsson, Regional missionsledare, 070 597 98 83, lennart.albertsson@efs.nu

Stefan Nordström, facklig företrädare, 073 541 77 82, stefan.nordstrom@fv.vision.se Se även vårahemsidor: www.efssyd.org www.saltsydsverige.nu, salt.efs.nu www.efs.nu