Resurspersoner

Som förening kan man stå inför en rad olika utmaningar och behöva olika kompetens och stöd för att navigera i dessa.

Nedan följer en lista med olika personer som finns som stöd för EFS som helhet utan att ha en riksanställning. Dessa personer har ställt sig till förfogande för EFS föreningar, i mån av tid. Arvode enligt överenskommelse med resurspersoner.

Församlingsutveckling

Per-Eive Berntsson

per-eive.berndtsson@efs.nu, 073-312 22 21

Efter över 40 år i församlingstjänst och 14 år som bibelskolelärare, spänner undervisningen över ett ganska brett spektra. Har skrivit ett flertal böcker, däribland: Växande tro. läs gärna mer på: www.facebook.com/Pereiveb

Marie-Louise Nilsson

marie-louise.nilsson@efs.nu

Med över 20 års erfarenhet av att utrusta och leda i församling som ideell ledare, ungdomsledare och präst är Marie-Louise en uppskattad talare på konferenser, ungdomsläger och gudstjänster. Hon kombinerar värme och humor med ett starkt utmanande budskap med missionell fokus. Marie-Louise har bland annat erfarenhet av att leda processer kring församlingsutveckling , Alpha, mentor- skap, strategisk bön samt att hitta nya sätt att vara kyrka för att nå nya genera- tioner.

Ingrid Lundström

Ingrid.g.lundstrom@telia.com  073-83 30 887

Ingrid Lundström har tidigare arbetat, undervisat och drivit församlingsutveckling och alpha som anställd på EFS utvecklingsavdelning under många år. Ingrid är rådgivare och inspiratör för Alpha i Sverige. Hon har under många år haft kurs-och inspirationsdagar om att starta upp och leda Alphakurser. Alpha är en viktig del av den missionsutmaning vi står inför i EFS och ett verktyg som har hjälpa till att leda mänga människor till tro.

Musik och tillbedjan

Maria Nordenback Kress

nobaproduction@me.com

Stockholm. Körinspiration, gospel mm, körworkshop (klang, uttryck, rörelse), sjunga själv, komma med Gospeltrio. Leda lovsång, ha workshop om lovsång (undervisning & sång varvat)
Barnkörworkshop, Barngudstjänst/konsert.

Maria Smeds

maria.smeds@efs.nu

Kör- och gospelkörinspiration. Undervisning om tillbedjan och lovsång för alla generationer.

Gustav Ericsson

gustafee@hotmail.com , 070-37 72 8 88

Stockholm/Uppsala. Lovsångledning.

Marica Lindqvist

maricalindqvist@gmail.com, 070-377 28 88

Skellefteå.  Kör, sångutbildning, röstvård.

Mattias Lindqvist

mattiasbrev@gmail.com, 070-5723249

Skellefteå. Kör.

 

HansOlov Furberg

hansolov.furberg@telia.com, 070–225 17 35

Kramfors. Musikal ur ett produktionsperspektiv, föreställning i text och musik, komponera musikalmusik, skriva manus. https://www.facebook.com/FurbergGarneij

 

Rikard Land

rikard@LandOfArts.se , 073–563 62 60  www.landofarts.se

Borlänge. Professionellt ackompanjemang, konserter, gudstjänster, förrättningar samt gospelworkshops för körer. Basen är Borlänge, men arbetsfältet är hela Dalarna och Västmanland, och även längre bort.