Vik personalstrateteg, 80%, Umeå, EFS Västerbotten

EFS Västerbotten söker vikarierande personalstrateg i Umeå 80% till Kansliet i Umeå

Vi söker dig som vill ha en spännande roll med stort ansvar, varierande arbetsuppgifter och mycket kontakt med våra 50-talet anställda och våra föreningar!

I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med distriktsföreståndaren ansvara för att utveckla, samordna och genomföra alla typer av HR-processer inom organisationen. 

Exempel på arbetsuppgifter är allt från rekrytering till avgång, viss arbetsledning, systematiskt arbetsmiljöarbete, reahabiliteringprocesser, att utveckla arbetsgivar- och medarbetarfunktioner tillsammans med föreningar och arbetsledare över hela Västerbotten och EFS riksorganisation. Som en del av ledningsgruppen är du också en viktig bärare av EFS Västerbottens vision ”Människor och samhällen förvandlade av Jesus”

EFS Västerbottens kansli har uppgiften att stödja det gemensamma arbete som EFS i Västerbotten bedriver och rollen som arbetsgivare. På kansliet arbetar åtta personer. Kansliet är beläget på Vasagatan 12C i anslutning till Vasakyrkans lokaler mitt i Umeå. 

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och erfarenhet inom personalområdet. Vi förutsätter att du har kännedom om EFS och Svenska kyrkan samt delar våra värderingar. Som är prestigelös och har ett stort hjärta för våra medarbetare, är en skicklig relationsbyggare med god samarbetsförmåga, samt är strukturerad och tar ansvar för ditt arbetsområde. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan och tillträde
Låter det intressant? Skicka in ditt CV och personliga brev som bifogad fil till info@efsvasterbotten.se redan nu men senast den 26 maj då intervjuer sker löpande. Tillträdesdag efter överenskommelse. Lönenivå enligt Vision ekumeniska. Ange löneanspråk. [ vid arbete med barn och/eller unga: Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras vid anställning. ]

Tjänsten är ett vikariat 1 september 2024-31 maj 2025. För anställningen gäller avtalet mellan Arbetsgivaralliansen och Vision Ekumeniska, med EFS Västerbotten som arbetsgivare. Arbetstid: förtroendearbetstid

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Mats Lindberg (Distriktsföreståndare )090-12 58 69 eller mats.lindberg@efsvasterbotten.se.
Marie Granholm (personalstrateg EFS Västerbotten) 090 12 58 17 marie.granholm@efsvasterbotten.se.
Evelina Lundqvist (facklig representant) 0910-78 79 72 evelina.lundqvist@svenskakyrkan.se.

Mer information om kansliet och om arbetsgivaren EFS Västerbotten hittar du på efsvasterbotten.se

EFS Västerbotten är arbetsgivare för tjänsten. EFS är en självständig organisation inom Svenska kyrkan med betoning på den personliga tron på Jesus Kristus, mission, lekmannaengagemang och vardagskristendom. EFS Västerbotten är en distriktsorganisation för samordning och stöd för EFS missionsföreningar i Västerbotten. Distriktskansliet ligger placerat centralt i Umeå men arbetet gäller i hela Västerbotten.