Vikarierande projektledare 75%, EFS kansli, Uppsala

Nu söker vi en projektledare för EFS kommunikation- och insamlingsavdelning.

Om tjänsten och den vi söker

EFS kommunikation- och insamlingsavdelning består av åtta anställda. Vi driver EFS insamlingsarbete, ansvarar för EFS varumärke och tar fram grafik till exempelvis konferenser och kurser. Vår avdelning producerar också tidningen Budbäraren samt ansvarar för webb och social media från EFS rikskansli. Nu söker vi dig som vill arbeta som vikarierande projektledare hos oss.

Vi tror att du är en organiserad person som trivs med att skapa struktur. Du blir spindeln i nätet på vår avdelning och ser till att våra formgivare har ett jämnt arbetsflöde samt att vi kan leverera det som är beställt i tid. Förutom att vara organiserad tror vi att du är en person med förmåga att bygga goda relationer och arbeta mot deadlines. Projektledarutbildning och erfarenhet av att arbeta i Asana är meriterande.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Handlägga och delegera inkomna beställningar 
  • Samordna avdelningens grafiska resurser 
  • Projektleda och planera och utveckla internkommunikation, bland annat mailkommunikation 
  • Samordna och förbereda montrar till konferenser

Du kan ställa dig bakom, vara lojal och känna glädje i EFS vision och värdegrund. Fri prövningsrätt förbehålles.

Övriga upplysningar

Tjänsten är ett vikariat under 18 månader.
Tillträde 2024-08-19 eller enligt överenskommelse.
Placeringsort: Uppsala.
För anställningen gäller avtalet mellan Arbetsgivaralliansen och Vision Ekumeniska, Ledarna, Akademikerförbunden och Kommunal.

Kontaktuppgifter och ansökan
Upplysningar om tjänsten lämnas av Kommunikationschef, Helena Cashin, helena.cashin@efs.nu, 072-158 02 24
Facklig representant för Vision-ekumeniska är Malin Söderstjerna-Ersson: 070-34 33 777 eller malin.soderstjernaersson@fv.vision.se.

Ansökan med personligt brev och meritförteckning skickas via e-post till: jennie.antonsson@efs.nu. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Om EFS

EFS är en självständig organisation inom Svenska kyrkan. EFS betonar den personliga tron på Jesus Kristus, mission, lekmannaengagemang och vardagskristendom. Vi vill verka för en kyrka som bärs av mångas engagemang och delaktighet. EFS vision är ”Människor och samhällen förvandlade av Jesus”.