Solbackakyrkan i Holmsund behöver en konsulent/pedagog för tillsvidareanställning. Vi söker dig som längtar efter att finnas med i kyrkans arbete, med fokus på barn, familj och gudstjänst.

Arbetsuppgifterna är inriktade mot barn- och familjeverksamhet (scouter, Sångminiorer, Kyrkans barntimmar och Öppen förskola), gudstjänster och gudstjänstutveckling. Flexibilitet och initiativrikedom är en tillgång.

Solbackakyrkan är en samarbetskyrka mellan EFS och Holmsunds församling och har många aktiva medlemmar och stor barn- och familjeverksamhet. I Solbackakyrkan arbetar anställda och ideella medarbetare tillsammans i hög grad.

Vi utgår ifrån att du har en personlig kristen tro samt att du är medlem i Svenska kyrkan. Du kan vara församlingspedagog, förskollärare eller ha annan passande utbildning/erfarenhet. Stor vikt läggs vid lämplighet och vi eftersträvar en jämn könsfördelning. Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras vid anställning.

Anställningsform: Tillsvidaretjänst (provanställning 6 mån).

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Anneli Almqvist, lokal arbetsledare 090–70 61 33,
Tor Lindberg, ordförande i EFS-föreningen, 070–652 46 75,
Lotten Markström, personalhandläggare EFS Västerbotten, 090–12 58 17,
Karin Widman, facklig representant 0910–71 31 59.

Tillträdesdag 2016-09-15 eller efter överenskommelse. Lönenivå enligt Vision ekumeniska. Ange löneanspråk.

Din ansökan ska vara inne senast 12 juni. Skickas till EFS Västerbotten, Vasagatan 17, 903 29 Umeå eller till lotten.markstrom@efsvasterbotten.se