EFS I ÖRNSKÖLDSVIK SÖKER DIG SOM VILL LEDA OCH UTVECKLA ARBETET BLAND UNGDOMAR (100%)
Örnsköldsvik är mer än sköna kombinationer av kust och berg. Örnsköldsvik är mer än stolta hockeytraditioner. Örnsköldsvik är mer än glada nolaskogsare med härlig dialekt. Örnsköldsvik är också staden med stark kristen närvaro. Sedan länge finns vi i EFS här, sida vid sida med de andra kyrkorna. Nu gör vi en förnyad satsning på att nå Örnsköldsviks ungdomar med budskapet om liv, mening och hopp i Jesus Kristus. Vi söker dig som vill leda och utveckla detta arbete.
DINA ARBETSUPPGIFTER:
Närvaro bland ungdomar 12-25 år. Du söker Guds strategi för att nå ungdomar idag. Du finns större delen av tjänsten på ungdomarnas arenor, i möten ansikte mot ansikte men också på Internet.
Konfirmanduppföljning och lärjungaträning. Du vill träna lärjungar som gör lärjungar. Du vill hjälpa ungdomar att upptäcka att livet med Jesus håller i vardagen.
Ekumenik och samhörighet. Du vill se en återupplivad ungdomsekumenik och jobba för att EFS-föreningarna i Ö-viksbygden står tillsammans för att nå traktens ungdomar.
Ledare för ledare. Du vill utrusta ledare i EFS Ö-vik och i Ö-viksområdet. Du leder i team med församlingens präst, distriktspersonal och ideella krafter. Du brinner för att församlingen är en plats där vi möts över generationsgränserna.

VI SER GÄRNA FÖLJANDE EGENSKAPER HOS DIG:
Personlig tro. Du är trygg i tron och Jesuscentrerad. Du vet att livet med Gud fungerar i vardagen. Du drivs av att lyssna in Gud och att gå hans väg.
Personlig mognad. Du har erfarenhet av att leda och undervisa ungdomar. Du vill sätta andra i funktion. Du är långsiktig och uthållig.
Självgående teambyggare. Du är en lagspelare som vill bidra med din gåvouppsättning. Du har en förmåga att jobba självständigt inom tilldelade ansvarsområden.

KVALIFIKATIONER:
Dina egenskaper är viktigare än kvalifikationer och utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du delar Svenska Kyrkans evangelisk-lutherska bekännelse. Är du vår kvinna eller man, har du gått bibelskola men kan också vara prästvigd eller redo att prästvigas enligt Svenska Kyrkans ordning.

TJÄNSTGÖRINGSGRAD:
100 % projektanställning två år, eventuellt med möjlighet till förlängning. Provtjänstgöring tillämpas. Omkring 60% av tjänsten är förlagd till EFS Örnsköldsvik och resterande del för EFS Mittnorrland i Ö-viksområdet.

TILLTRÄDE:
Tillträde enligt överenskommelse dock senast 15 aug 2016. För anställning gäller avtalet mellan Arbetsgivaralliansen och Vision ekumeniska. Vi förbehåller oss fri prövningsrätt.

ANSÖKNINGSTID:
Vi tar emot och behandlar ansökningar löpande, men sista dag för ansökan är 31 mars 2016. Ansökan med meritförteckning sänds till:
EFS Mittnorrland
att: Harriet Korvala
Lasarettsgatan 9
891 33 Örnsköldsvik

e-post: harriet.korvala(snabel-a)efsmittnorrland.se

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

I vårt arbete med att vår verksamhet skall vara en trygg miljö för barn och ungdomar tillämpar vi Lagen om registerkontroll (2013:852). Det innebär att den vi erbjuder anställning i EFS Mittnorrland har skyldighet att uppvisa ett utdrag ur Belastningsregistret.

YTTERLIGARE UPPLYSNING OM TJÄNSTEN LÄMNAS AV:
Distriktsföreståndare: Mikael Artursson, 0733-540 800, mikael.artursson(snabel-a)efsmittnorrland.se
Visions kontaktperson: Stefan Nordström 0735-417 782

LÄS MER:
www.efsovik.se
www.efsmittnorrland.se
www.efs.nu

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!