Följ EFS på sociala medier i sommar

Under sommaren vill vi bjuda in dig att följa EFS i sociala medier. Det kommer att finnas gudstjänster, andakter och andra roliga saker!

Många väljer fortfarande att isolera sig under sommartid. EFS vill finnas till för dig och dina nära och kära under livets alla omständigheter. Här kan du följa EFS på sociala medier:

FACEBOOK

Facebook är den plattform där EFS annonserar både nyheter men också uppmuntrande bibelord och annat stärkande för din tro. Nu i sommartid sänder vi direktsända andakter under vardagar kl 10:00 från sommarkyrkan Reach Out från Boliden som är en av sommarkyrkorna i EFS Västerbotten fram till 9 juli. Vi sänder också söndagsgudstjänster och andra direktsända evenemang här. Passa på att lära känna både EFS och andra EFS:are från hela Sverige som interagerar på Facebook. Du hittar oss på Facebook här.

INSTAGRAM

På Instagram lägger vi nästan dagligen ut bilder. Vill du ha en snabb uppdatering om vad som händer i EFS, få tips om Budis-artiklar eller behind the scenes ska du följa EFS här. På stories (uppdateringar som försvinner efter 24 timmar högst upp på Instagrams startsida) lägger vi ut behind the scenes och tips på saker som händer inom EFS. På EFS Instagram kommer du senare i sommar kunna följa olika personer inom EFS, men mer info om det senare i sommar! Du hittar oss på Instagram här.

EFSPLAY

Här sänder EFS gudstjänster från en mängd kyrkor på söndagar hela sommaren. I juli månad så sänder vi sommargudstjänster från den otroligt vackra EFS-gården Höllviksstrand som ligger intill havet. Gudstjänsterna kommer att vara somriga med vacker psalmsång och uppbyggliga predikningar. Du hittar EFSplay här.

TWITTER

Gillar du Twitter så vill vi tipsa om att EFS har ett konto. EFS är just nu inte mycket aktiva, men vi kommer bli det allt mer. Passa på att följa oss här för att få snabba uppdateringar. Du hittar vårt Twitter-konto här.