EFS Västerbotten söker
församlingspedagog/konsulent för vikariat på 90 %, med möjlighet till förlängning.

Tjänsten innebär att ha huvudansvaret för Ersmarkskyrkans barn- och ungdomsverksamhet. Du kommer att leda vissa grupper, samordna och stödja verksamheten och dess ideella ledare samt vara delaktig i gudstjänster – då främst de med barn- och familjeinriktning. Såväl dag/kväll och helgtjänstgöring som arbete med lägerverksamhet ingår.

Ersmarkskyrkan är en samarbetskyrka mellan EFS och Svenska kyrkan i Umeå stadsförsamling. Verksamheten bedrivs av både anställda och ideella medarbetare. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med präst, musikpedagog, diakon och husmor.

Vi förväntar oss att du har en personlig kristen tro. Du bör vara församlingspedagog/konsulent, eller ha annan liknande utbildning/erfarenhet. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en tillgång. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Kännedom om EFS och Salt är en merit.

Lönenivå enligt Vision ekumeniska. Ange löneanspråk.

Upplysningar om tjänsten lämnas av Mattias Winblad von Walter (präst och arbetsledare) 090–200 25 45, Lotten Markström (personalhandläggare, EFS Västerbotten) 090–12 58 17 och Karin Widman (facklig representant) 0910–71 31 59. Information om Ersmarkskyrkan finns också på webben.

Vikariatet gäller under tiden 16-08-22–17-07-31 (eller enligt överenskommelse).

Skicka din ansökan senast 8 maj till Lotten Markström, EFS Västerbotten, Vasagatan 17, 903 29 Umeå, eller till lotten.markstrom@efsvasterbotten.se.

www.svenskakyrkan.se/umea/ersmarkskyrkan