Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Påskkonferens Kornhillskyrkan – INSTÄLLD

april 9 - april 12

Välkommen till Kornhillskyrkan under påsken. Alla samlingar, såväl på vuxenkonferensen, som på tonårssamlingarna eller barnmötena är öppna för alla och kräver ingen föranmälan. Vill du äta lunch och kvällsmat på Kornhill, måste du dock anmäla det i förväg via vår hemsida.

Välkommen till Påskkonferensen i Halmstad 9-12 april 2020

Tema: …tills jag kommer.

Efter den omtumlande påsken, visade sig den uppståndne för sina lärjungar uppe i Galiléen, och han uppmuntrade dem. Då frågade Petrus om hans kompis Johannes skulle leva och få vara med när Jesus återvände till jorden som domare och kung. Jesus svarade honom: ”Om jag vill att han ska vara kvar tills jag kommer, vad rör det dig? Följ du mig!” Och så är varje Jesu lärjunges uppgift att följa Jesus ända tills han kommer tillbaka till jorden.

2020 års påskkonferens, den 28:e i ordningen, med temat ”tills jag kommer” har sitt fokus på hur vi i ljuset av korset och den tomma graven, ska leva ett friskt andligt liv i den yttersta tiden.

Detta år börjar konferensen på skärtorsdagens kväll med att vi tillsammans med världsvida kyrkan, fira Herrens heliga nattvard.

Detaljer

Börjar:
april 9
Slutar:
april 12

Plats

Kornhillskyrkan, Halmstad
Ålderstigen 7
Halmstad, 302 59