EFS i Infjärden består av två föreningar, Sjulnäs och Svensbyn, med totalt 133 medlemmar. Föreningarna samverkar med Piteå församling bland annat med gudstjänster och verksamhetsplanering. EFS-föreningarna har under en längre tid samverkat med Piteå församling och för nu samtal om fördjupad samverkan. Verksamheten i föreningarna är förlagd både till bönhusen och kyrkan.

Dina arbetsuppgifter är att i samarbete med föreningarna och församlingen samt ledarna i grupperna planera och genomföra barn och ungdomsverksamhet. Den verksamhet som bedrivs idag är Skatten, Himlakul (musiklek), Scouter, Tonår, KRIK, Skolverksamhet och viss medverkan i gudstjänst.

Som anställd i EFS Norrbotten deltar du i distriktets gemensamma arbete med konfirmations- och uppföljningsläger samt i gemensam fortbildning för präster och konsulenter. Arbetsuppgifterna utförs tillsammans med personal från Piteå församling och ideella i föreningarna.

Du som söker har ett engagemang för barn och ungdomar och god kännedom om EFS/Svenska kyrkan. Meriterande är tidigare erfarenhet av att jobba med barn och ungdom och musikaliskt intresse. Du har körkort och tillgång till bil, stor vikt kommer att läggas på din personliga lämplighet.

För mer information om tjänsten
Henrik Näslund, EFS distriktsföreståndare, 0920-26 49 91, 070-300 85 22.
Robert Johansson, ordf. Sjulnäs, tel. 073-022 24 70
Mattias Olofsson, ordförande EFS Norrbottens Vision ekumeniska fackklubb, 070-390 70 67

Löne- och anställningsvillkor enligt Branschavtal och Löneavtal Arbetsgivaralliansen Branschkommitté Trossamfund och Ekumeniska Organisationer – Vision.

Utdrag ur belastningsregistret, i vårt arbete med att vår verksamhet skall vara en trygg miljö för barn och ungdomar tillämpar vi Lagen om registerkontroll (2013:852).

Det innebär att den vi erbjuder anställning i EFS Norrbotten har skyldighet att uppvisa ett utdrag ur Belastningsregistret.

Tillträde 15 augusti 2016 eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till
EFS Norrbotten, Box 942, 971 28 LULEÅ, eller henrik.naslund@efsnorrbotten.nu.
Din ansökan vill vi ha oss tillhanda senast den 16 juni.