Solbackakyrkan i Holmsund behöver en musikkonsulent/-pedagog för ett vikariat (med möjlighet till förlängning). Vi söker dig som längtar efter att finnas med i kyrkans arbete, med fokus på musik och gudstjänst.

Arbetsuppgifterna är inriktade körverksamhet (två barnkörer, en vuxenkör samt en kör för daglediga), andakter på äldreboenden samt samordning av ideella musiker kring gudstjänstmusiken. Flexibilitet och initiativrikedom är en tillgång.

Solbackakyrkan är en samarbetskyrka mellan EFS och Holmsunds församling och har många aktiva medlemmar och stor barn- och familjeverksamhet. I Solbackakyrkan arbetar anställda och ideella medarbetare tillsammans i hög grad.

Vi utgår ifrån att Du har en personlig kristen tro samt att du är medlem i Svenska kyrkan. Du kan vara musiklärare, musiker, pedagog eller ha annan passande utbildning/erfarenhet. Stor vikt läggs vid lämplighet och vi eftersträvar en jämn könsfördelning. Utdrag ur belastnings-registret kommer att begäras vid anställning.

Anställningsform: vikariat 8 augusti–31 december 2016 (med möjlighet till förlängning).

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Anneli Almqvist, lokal arbetsledare, 090–70 61 33
Tor Lindberg, ordförande i EFS-föreningen, 070–652 46 75,
Lotten Markström, personalhandläggare EFS Västerbotten, 090–12 58 17,
Karin Widman, facklig representant, 0910–71 31 59.

Tillträdesdag 16-08-08 eller efter överenskommelse. Lönenivå enligt Vision ekumeniska. Ange löneanspråk.

Din ansökan ska vara inne senast 12 juni. Skickas till EFS Västerbotten, Vasagatan 17, 903 29 Umeå eller till lotten.markstrom@efsvasterbotten.se.