Psalmgalan sänds digitalt – rädda liv i Somalia

Nu kan du se psalmgalan digitalt! Sjung med hemifrån i några av våra mest älskade psalmer tillsammans med en 50-mansorkester, sångare och solister.

Den 25 mars sänder EFS psalmgalan på https://efsplay.nu, och kvällen leds av Erik Johansson. Psalmgalan hölls den 6 februari under ledning av körledarna Sven och Johanna Fridolfsson, tillsammans med konferencier Rebecka Bramsved. Nu har du chansen att ta del av den otroliga kvällen!

– Att musicera tillsammans med vår kör och orkester är bland det roligaste vi vet. Att dessutom samla in pengar till missionen, ger ju det hela en extra dimension, berättar Sven Fridolfsson, dirigent och en av initiativtagarna till Psalmgalan. 

– Det är roligt att berätta hur de insamlade pengarna har använts under året och märka att de förvaltats väl. Vi är väldigt imponerade av Warsans arbete, fyller Johanna Fridolfsson i, som är ledare för kören tillsammans med maken Sven.

För musiken står Lutherska missionskyrkans kör och orkester med solister. Insamlingen som påbörjades till EFS Mission och ”Livsviktig vård i Somalia” och EFS internationella arbete, fortsätter.