Se Be Ge – nu siktar vi på tre miljoner

För två veckor sedan sändes programmet Se Be Ge på EFSplay som är inspelat i Etiopien, Tanzania och Somalia. I skrivande stund uppgår gåvorna till 1 miljon kronor!

– Vi är mycket tacksamma för den generositet som visas trots de utmaningar Coronapandemin innebär för många. Vi kraftsamlar nu för att kunna nå målet på tre miljoner kronor innan årets slut. Allt för att ännu bättre kunna stödja inte minst vårt diakonala arbete både internationellt och i Sverige, säger Johan Ericson, EFS kommunikations- och insamlingschef.

I programmet som visades för två veckor sedan får vi små glimtar från våra missionärer i Etiopien och Tanzania. Huvuddelen av programmet är inspelat i Somalia, där EFS har en lång historia som går tillbaka till år 1898. Idag bedriver EFS ett livsförvandlande humanitärt arbete där genom den lokala samarbetsorganisationen Warsan.

Här är tre exempel på hur din gåva används:

  1. Barn i svältdrabbade Somalia får skollunch varje dag
  2. Mobila kliniker i otillgängliga områden med begränsad sjukvård   
  3. Hönsprojekt för att öka självförsörjning och trygga mattillgången 

Om du ännu inte har bidragit till Se Be Ge är det inte försent. Programmet går att se på efsplay.nu och det går fortfarande att vara med och bidra till livsviktiga insatser för utsatta kristna och andra minoriteter.