Att vara goda nyheter för människor idag

Imorgon på torsdag den 7 maj kör vi webbseminarium på Facebook igen kl 20:00 med Marie-Louise Nilsson från Alpha. Vi lever i en utmanande tid på många sätt men behovet av att dela de glada nyheterna om Jesus Kristus är inte mindre utan snarare större. Nu är tiden att ge som gåva det vi har fått som gåva! Herren vill ge oss mod och tro att ge vidare. Så hur gör vi? Hur konkret kan jag ge vidare det jag fått?
⁠⁠
Webbseminariet livesänds på Facebook och EFSplay och det är möjligt att ställa frågor och kommentera under tiden. Har du inte möjlighet att se webbseminariet imorgon kommer de att vara möjliga att se i efterhand på både Facebooksidan och på EFSplay.

 

Om våra webbseminarium

Hur är vi kyrka i en tid när vi har svårt att mötas för gudstjänster och andra samlingar? Hur förvaltar vi den tid vi är i, så att det inte bara handlar om att överleva i vår tro utan också att fördjupa den? Hur är vi goda nyheter för människor i vår omgivning i tider av oro och hopplöshet?

Dessa och många andra frågor vill vi adressera i sex stycken webbseminarium som live-sänds på torsdagskvällar kl 20.00 från den 30/4 och fram till den 4/7. Webbseminarierna livesänds på EFS Facebooksida och det är möjligt att ställa frågor och kommentera under tiden. Har du inte möjlighet att se webb-seminarierna live kommer de att vara möjliga att se i efterhand på Facebooksidan och på EFSplay.