Äntligen årsmöteskonferens!

EFS och Salts årsmöteskonferens kommer att hållas i Umeå Energi Arena den 19-21 maj. Med uppbyggande och inspirerande undervisning, möjlighet för samtal och en riktigt härlig blåsarfest tror vi detta kommer bli en årsmöteskonferens vi sent glömmer.

Årsmöteskonferensen är en årlig höjdpunkt för EFS och Salt som rörelse. I år är det EFS och Salt Västerbotten som är värd för konferensen. Mats Lindberg som är distriktsföreståndare för EFS Västerbotten peppar alla som kan att åka.

–  Det är inspirerande att se att vi tillsammans ändå är rätt många, och att det finns många som verkligen vill något. Men också för att vi är en demokratisk rörelse där vi tillsamman tar beluten för EFS – vilken riktning EFS ska ta, och hur vi vill arbeta framöver. Temat för konferensen är ”Växa i lärjungaskap – ni ska få kraft …” och det hoppas vi ska genomsyra helgen. Hoppet ska få lysa igenom, berättar Mats Lindberg. 

Årmöteskonferensen har tidigare gått under namnet årskonferens. De senaste åren har EFS och Salt provat lite olika modeller för planering, samverkan och genomförande. Nu önskar man mer samtal, också mellan generationerna, för mer delaktighet och glädje.

– EFS och Salt behöver hitta nya vägar som gör att även nya föreningar och medlemmar förstår och vill ta del av den demokratiska möjlighet som ett årsmöte utgör, förklarar EFS missionsföreståndare Kerstin Oderhem.

Läs mer om konferensen här.