Webbseminarium

I höst bjuder EFS Sverigeavdelning in till webbaserade samtal om alltifrån styrelsearbete, att dela evangeliet i vardagen till psykisk ohälsa. Webbseminarierna kommer att sändas via en app som heter Zoom. Här kommer information om höstens seminarium och hur du använder zoom för att kunna delta. Alla seminarium börjar klockan 20:00 men redan 19:30 kan du gå in för att säkra din plats, vi har max 97 deltagare.

Utan zoom-konto

För seminariumet med Caroline Hultmar kan du enkelt klicka på denna länk för att komma direkt till zoom-mötet.

Du kan enkelt delta på ett webbseminarium utan att ha zoom nedladdat på dator eller telefon. Då klickar du på denna länk via din dator eller telefon och fyller i det mötesnummer som står längre ner. Vi ber dig att göra detta i god tid innan mötet börjar (numret börjar gälla kl 19:30 samma dag) för att säkra din plats och för att det tekniska ska fungera bra.

Ladda ner zoom på datorn eller mobilen

Föredrar du att ha Zoom nedladdat som ett program på din dator kan du enkelt ladda ner zoom gratis här (sidan är på engelska). Gör detta i god tid innan du ska delta på webbseminariumet på måndag.

För att ladda ner Zoom på mobilen så gör du det gratis via App Store eller Google Play.

När du väl laddat ner Zoom på datorn eller mobilen klickar på på Zoom och fyller i det mötesnummer som står längre ner. Vi ber dig att göra detta i god tid (numret börjar gälla kl 19:30 samma dag) innan mötet börjar för att säkra din plats och för att det tekniska ska fungera bra.