Årskonferensen avslutad: ”Det var helt fantastiskt att få mötas igen”

Efter två digitala årskonferenser kunde EFS och Salt med stor glädje bjuda in till årskonferens och årsmöte i Helsingborg och Helsingborg Arena.

Konferensen inleddes torsdag 26 maj med en fullsatt internationell eftermiddag, och sedan rullade schemat på med bibelstudier, gudstjänster, årsmöte, seminarier och gemenskap. Helgen avslutades med en sändningsmässa i Helsingborg Arena, där Barnens konferens satte tonen med tre sånger som verkligen berörde den välfyllda lokalen. Något som också satte tonen på helgen var den fantastiska lovsången ledd av Petter och Helena Alin, som också stod för ett skivsläpp i form av psalmskivan Saliga Visshet, utgiven på EFS återväckta skivbolag Cantio.

– Det har varit helt fantastiskt att få mötas igen och samlas kring det viktiga temat Leva mission. Jag känner mig tacksam och berörd på djupet och hoppas många åker hem till sina sammanhang med glädje och inspiration. Jag är särskilt tacksam för det enorma arbete som Iza Jönsson och många ledare lade ner på barnkonferensen som gett barnen ett minne för livet, säger Lennart Albertsson, regional missionsledare för EFS Sydsverige.

EFS riks vill rikta ett stort tack till alla som bidragit på olika sätt inför och under denna helg. Ett extra tack till värdregionen EFS Sydsverige som tog sig an värdskapet med bravur.

Under helgen meddelas också nyheten att nästa årskonferens kommer att hållas i björkarnas stad, närmare bestämt i Umeå. Hoppas att vi ses där!

Missade du konferensen eller vill uppleva den igen? Kvällsgudstjänsterna och barnmöten finns att se på EFS play.