Årsmöte 2020 avklarat

Under helgen 22-23 maj genomförde EFS och Salt årsmöte digitalt. Det är första gången det genomfördes utan deltagare på samma plats som presidiet, men ledningsgruppen är nöjd med resultatet.

– Vi är riktigt imponerade över alla ombud som så snabbt kunde ställa om till digitalt årsmöte. Ett av ombuden var hela 92 år, och hon klarade det galant, berättar Markus Holmström, vice ordförande för EFS årsmöte 2020.

EFS årsmöte var egentligen tänkt att vara en hel konferens i Jönköping under temat ”Nu gör jag något nytt. Det spirar redan, märker ni det inte?”. På grund av Corona tvingades EFS ställa om och göra allt digitalt. Sammanlagt var det 328 ombud som deltog från EFS föreningar runt om i Sverige och många fler deltog i det livesändningar som gick ut från Facebook och EFSplay.

– Det kan hända att styrelsen väljer att ta in element av det digitala till nästa års årskonferens, men vi hoppas ju självklart att vi kommer kunna ses i Jönköping med det temat som var tänkt för detta år, avslutar Markus.