Årsmöteskonferensen – som vi längtar!

Snart ses vi igen! EFS och Salts årsmöteskonferens är den 10-12 maj i Örebro – som vi längtar!

Temat för årets program är »Forma kristna gemenskaper«. Som temabibelord har planeringsgruppen valt Romarbrevet 1:12: »[] att vi tillsammans ska få tröst genom vår gemensamma tro, er och min«. EFS Mittsverige är värd för konferensen, och Pontus Adefjord, EFS Mittsveriges regionala missionsledare, säger att han ser fram emot att EFS och Salt får mötas och tillsammans dela tron. 

– Ordet »tillsammans« vill vi ska prägla hela årsmöteskonferensen. Oavsett bakgrund, språk och kultur kan kristna dela sin tro tillsammans, och vi ser särskilt fram emot att få be tillsammans – var och en på sitt språk, säger Pontus.

Bland de medverkande kan nämnas Tomas Nygren, Kerstin Oderhem och Veronica Widell.

Anmälan

Nu är anmälan öppen! Klicka på denna länk för att komma till anmälan.

Programmet

Programmet börjar fredag den 10 maj kl 08.00 med tidebön, och avslutas söndag förmiddag med sändningsgudstjänst. Under dagarna erbjuds ett flertal seminarier, EFS talks, kvällscafé, lovsångsmässa och mycket mer! Läs mer på konferens.efs.nu

EFS Talks

Inspirerat av »Ted Talks« anordnas under lördagen »EFS Talks«. Fem olika talare får framföra varsitt föredrag på tio minuter med temat »Gå ut i hela världen och förkunna evangeliet för hela skapelsen«.

Årsmöte

EFS årsmöte 2024 kommer att hållas både fysiskt och på distans. Läs gärna mer om upplägget på efs.nu/arsmote. Salts årsmöte äger rum fredag 10 maj kl 13.30 i Adolfsbergskyrkan.

Parkområde

Årsmöteskonferensen hålls i lokaler och utomhus i Brunnsparken, där man hoppas kunna genomföra många olika aktiviteter för alla åldrar! Det kommer också att finnas foodtrucks med flera matalternativ för hela familjen.

Konferens för alla 

Det planeras för att barn och ungdomar ska få fina dagar i Örebro. För barnen erbjuds åldersanpassade aktiviteter hela helgen. För dig som är ungdom eller ung vuxen planeras det också en hel del parallellt med det övriga programmet. 

Besök gärna

Örebro är en vacker stad med mycket roligt att besöka. Passa på att se slottet i centrum, beskåda utsikten från »Svampen« eller promenera i Wadköping, som visar hur staden såg ut förr i tiden. Vill du svalka dig med ett plurr kan du åka till Gustavsvik, nära Brunnsparken.

Bönedygn

Dygnet innan årsmöteskonferensen, 8-9 maj, finns möjlighet att delta på EFS och Salts bönedygn. Bönen kommer att ske på Vekhyttegården, 3,5 mil väster om Örebro. Mer information och anmälan hittar du på www.efs.nu/be