Att dela evangeliet i vardagen

På torsdag den 4 juni kör vi webbseminarium på Facebook och EFSplay igen kl 20:00 med Martin Alexandersson och Helena Cashin från EFS Sverigeavdelning. Sista delen i webb-seminarieserien om att bygga gemenskap i tider av social isolering. Temat på torsdag är: hur vi delar evangeliet i vardagen. Varför är det inte så självklart för de flesta av oss, och hur kan vi prata om vår tro på ett naturligt sätt med de människor vi möter i vardagen?

Webbseminariet livesänds på Facebook och EFSplay. Kollar du via Facebook är möjligt att ställa frågor och kommentera under tiden. Har du inte möjlighet att se webbseminariet imorgon kommer de att vara möjliga att se i efterhand på både Facebooksidan och på EFSplay.

Detta är det sista webbseminariet för vårterminen.

Om våra webbseminarium

Hur är vi kyrka i en tid när vi har svårt att mötas för gudstjänster och andra samlingar? Hur förvaltar vi den tid vi är i, så att det inte bara handlar om att överleva i vår tro utan också att fördjupa den? Hur är vi goda nyheter för människor i vår omgivning i tider av oro och hopplöshet?

Dessa och många andra frågor vill vi adressera i sex stycken webbseminarium som live-sänds på torsdagskvällar kl 20.00 från den 30/4 och fram till den 4/7. Webbseminarierna livesänds på EFS Facebooksida och det är möjligt att ställa frågor och kommentera under tiden. Har du inte möjlighet att se webb-seminarierna live kommer de att vara möjliga att se i efterhand på Facebooksidan och på EFSplay.