EFS ökar takten internationellt med kampanjen #älskadinnästa

Behovet av nödhjälp runt om i världen är skriande på grund av Covid-19. Indien har haft en nedstängning i samhället i över två månader, vilket leder till enorma konsekvenser för den fattigare delen av befolkningen. I östra Afrika är det en massinvasion av gräshoppor som äter upp skördarna och hotar till massvält. Mitt i allt detta kallar Jesus oss till att älska vår nästa.

– Kampanjen älska din nästa började med att vi ville uppmuntra till goda gärningar för våra grannar och vänner. Nu vill vi lyfta blicken till de som har blivit drabbade Corona-virusets framfart i världen, berättar Johan Ericson, kommunikationschef på EFS.

Kampanjen #älskadinnästa står med en hashtag före för att kunna spridas i sociala medier. EFS har haft ett långvarigt missionsarbete i de länder där insatserna nu höjs för att kunna stävja de effekter som har kommit på grund av världspandemin. En halv miljon kronor har redan betalats ut i tro till projekt i Tanzania, Etiopien, Indien och Somalia.

Vill du stödja EFS nödhjälp? Var med och älska din nästa! Swisha din gåva till 900 99 03 eller ge via bankgiro 900-9903, skriv Corona alt Nödhjälp i meddelandet. Läs mer om kampanjen här.