Jul med EFS

Under advents-och jultiden så kommer EFS att finnas närvarande på sociala medier för att fylla de mörka dagarna med lite ljus och hopp. Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram för att inte missa det som händer. På EFSplay sänder vi gudstjänster under advent och jul.

Adventsandakt med EFS

Häng med på onsdagar och fredagar kl 10.00 på Facebook, samt på fredagseftermiddagarna på Instagram fram till 24 december där vi läser reflekterar och ber tillsammans. 

Julfika hos Erik

I år är det många av oss som firar jul ensamma. Därför bjuder Erik Johansson hem oss på digitalt julfika i mellandagarna med andakt och lite prat. Tillsammans fyller vi julen med lite mer innehåll. Mer info om när Erik sänder julfika kommer snart.

Trettondagskväll med Erik

Spendera trettondagsafton tillsammans med Erik Johansson. Erik ger oss tillbakablickar från EFS internationella mission under året som gått. Och så blickar vi framåt; hur håller vi fast vid gamla relationer och vågar vidare till nya platser enligt missionsuppdraget?

Trettondagskvällen sänds torsdag 6 dec kl 19:00 på Facebook och kommer att kunna ses i efterhand på EFSplay.

EFS julinsamling 

Årets julkampanj är inspirerad av psalmen ”Nu tändas tusen juleljus”. Efter ett år som präglats av mycket mörker känns det extra viktigt att få vara med och ”tända ljus” och sprida hopp – både i Sverige och internationellt. Vill du vara med och ge?

Var med och sprid ljus
Swish 901 00 26
Bankgiro 900-99 03
Märk gåvan JUL