Vilken start på Se Be Ge! 1,3 milj. kr just nu

Hittills har det inkommit över 1,3 miljoner kronor till Se Be Ge-insamlingen. Nu siktar vi mot minst 2 miljoner kronor för att fler ska bli förvandlade av Jesus.

”Jag vill uttrycka stor glädje och tacksamhet över att ni är med och bär ekonomiskt i allt det vi tillsammans står i. Missionsuppdraget väntar inte någonstans långt borta, utan vi står ju mitt i det nu. Det nuvarande resultatet av Se Be Ge gör mig så uppmuntrad – det är era gåvor som möjliggör missionsarbetet. All kärlek till er systrar och bröder!”
– Kerstin Oderhem, EFS missionsföreståndare

Se Be Ge finns  efsplay.nu och det går fortfarande att vara med och bidra till insamlingen.

Detta år är temat ”Förvandlad av Jesus” och vi får höra aktuella berättelser om hur Jesus förvandlar liv idag i Sverige och internationellt. Vår längtan är att fler människor och samhällen ska bli förvandlade av Jesus och att EFS ska få vara en del av detta missionsuppdrag.

Sofia Svensson, inspiratör för EFS internationella mission, och Jakob Arvidsson, redaktör för Budbäraren, leder tittarna genom programmet. Gäster i studion är Erik Johansson, Stefan Holmström och Kerstin Oderhem. Se spännande inslag från missionsfältet i både Sverige och internationellt.

Var med och sebe och ge!