Att vittna i vardagen

I höst bjuder EFS Sverigeavdelning in till webbaserade samtal om alltifrån styrelsearbete, att dela evangeliet i vardagen till psykisk ohälsa. Martin Alexandersson och Helena Cashin samtalar med en gäst som delar sina erfarenheter och tankar om ett specifikt ämne.

Möternumret: 958 9687 7679
Nästa webbseminarium är 15 oktober och Martin Fjällman är gäst. Temat är ”att dela evangeliet i vardagen”. Längtar du efter att dela evangeliet med människor du möter i vardagen men undrar hur du kan komma igång? Martin Alexandersson och Helena Cashin samtalar med Martin Fjällman om att bära på en längtan, att utmana sig själv och hur man startar samtal med grannar och andra främlingar.
Martin är aktiv i Lutha (Lutherska missionskyrkan) i Borås och engagerar sig där bland annat i diakonala utskottet och personalutskottet.
Hur vi kan dela evangeliet utifrån vårt uppdrag som efterföljare och sändebud är något som Martin både tänker kring och gärna pratar om.
”Jag tror att en nyckel för detta finns i det lilla, enkla sammanhanget, i våra smågrupper. Där kan vi uppmuntra och utmana varandra och träna oss att dela evangeliet för att sedan ta det vidare till andra vi har runt omkring oss i vardagen.”
Våra webbseminarium kommer att sändas via en app som heter Zoom. Varje seminarium börjar 20:00 men redan från 19:30 är det möjligt att gå in och säkra en plats. Det finns begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Schema och information om hur du deltar hittar du här.