Webbseminarium: Samtal om psykisk ohälsa

I höst bjuder EFS Sverigeavdelning in till webbaserade samtal på Zoom om alltifrån styrelsearbete, att dela evangeliet i vardagen till psykisk ohälsa. Martin Alexandersson och Helena Cashin samtalar med en gäst som delar sina erfarenheter och tankar om ett specifikt ämne.

 

Klicka här för att komma till Zoom-länken.
Mötesnumret: 951 8174 9532

Nästa webbseminarium är onsdag 25 november kl 20:00 och Esbjörn Hagberg kommer att tala med oss om psykisk ohälsa. Hur möter vi människor med psykisk ohälsa? Hur pratar vi om denna problematik i våra församlingar och hur kan vi hjälpa varandra att inte själva hamna där? Om detta kommer vårt webbseminarium den 25 nov handla om. Esbjörn Hagberg har tidigare varit biskop i Karlstad stift och innan dess var han rektor och själavårdslärare på Johannelunds teologiska högskola.

Våra webbseminarium kommer att sändas via en app som heter Zoom. Varje seminarium börjar 20:00 men redan från 19:30 är det möjligt att gå in och säkra en plats. Det finns begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Schema och information om hur du deltar hittar du här.