Webbseminarium om att förvandlas av bibelordet

Imorgon på torsdag den 21 maj kör vi webbseminarium på Facebook igen kl 20:00 med Mats Nyholm som är präst och Director på St:a Clara kyrka i Stockholm. Han kommer att tala om hur vi kan välsigna människor praktiskt. Bibelstudier behöver leda till ödmjukhet och goda gärningar, att samla på sig kunskap utan ett förändrat livsmönster riskerar att bli översitteri. Hur kan jag bli till glädje för min nästa på riktigt?
⁠⁠
Webbseminariet livesänds på Facebook och EFSplay. Tittar du via Facebook är det möjligt att ställa frågor och kommentera under tiden. Har du inte möjlighet att se webbseminariet imorgon kommer de att vara möjliga att se i efterhand på både Facebooksidan och på EFSplay.

 

Om våra webbseminarium

Hur är vi kyrka i en tid när vi har svårt att mötas för gudstjänster och andra samlingar? Hur förvaltar vi den tid vi är i, så att det inte bara handlar om att överleva i vår tro utan också att fördjupa den? Hur är vi goda nyheter för människor i vår omgivning i tider av oro och hopplöshet?

Dessa och många andra frågor vill vi adressera i sex stycken webbseminarium som live-sänds på torsdagskvällar kl 20.00 från den 30/4 och fram till den 4/7. Webbseminarierna livesänds på EFS Facebooksida och det är möjligt att ställa frågor och kommentera under tiden. Har du inte möjlighet att se webb-seminarierna live kommer de att vara möjliga att se i efterhand på Facebooksidan och på EFSplay.