Webbseminarium om hemmakyrka

På torsdag den 14 maj kör vi webbseminarium på Facebook och EFSplay igen kl 20:00 med Lucas Mellergård som är Saltkoordinator i SydöstsverigeLucas kommer att tala om hur alla åldrar kan samlas på ett nytt sätt kring Bibelns berättelser. Lyssna på Lucas för att få verktyg, tips och ett mindset kring kyrkan i ditt eget hem. ⁠⁠

Webbseminariet livesänds på Facebook och EFSplay. Kollar du via Facebook är möjligt att ställa frågor och kommentera under tiden. Har du inte möjlighet att se webbseminariet imorgon kommer de att vara möjliga att se i efterhand på både Facebooksidan och på EFSplay.

 

Om våra webbseminarium

Hur är vi kyrka i en tid när vi har svårt att mötas för gudstjänster och andra samlingar? Hur förvaltar vi den tid vi är i, så att det inte bara handlar om att överleva i vår tro utan också att fördjupa den? Hur är vi goda nyheter för människor i vår omgivning i tider av oro och hopplöshet?

Dessa och många andra frågor vill vi adressera i sex stycken webbseminarium som live-sänds på torsdagskvällar kl 20.00 från den 30/4 och fram till den 4/7. Webbseminarierna livesänds på EFS Facebooksida och det är möjligt att ställa frågor och kommentera under tiden. Har du inte möjlighet att se webb-seminarierna live kommer de att vara möjliga att se i efterhand på Facebooksidan och på EFSplay.