Trygga Möten

Söndag 15/5 kl. 14,00-17,30 Trygga Möten kurs Storstrand. 

EFS Norrbotten vill att alla barn och unga som kommer till våra läger ska känna sig trygga.
EFS Norrbotten har därför en policy att alla som ska finnas på läger för barn och unga ska genomgå kursen trygga möten.
Det handlar inte om misstro mot någon, men vi vill visa att vi tar det på största allvar, alla barn och unga ska känna sig trygga.
Trygga möten är en utbildning som scouterna m.fl står bakom och den handlar om att förebygga och hantera övergrepp mot och mellan barn och ungdomar. Man har ökat medvetenheten att övergrepp sker överallt, i alla samhällsskikt, i organisationer, och även i våra verksamheter och föreningar. Barn och ungdomar måste känna att det i verksamheten finns kunniga och modiga ledare som vågar finnas där för dem. För detta krävs kunskap hos oss ledare. 
Därför inbjuder vi alla som kommer i kontakt med barn och unga att vara med på denna kurs. Även om man har gått denna utbildning tidigare så ska man uppdatera sig ca vart 3:e år. Så tag chansen att vara med. Vi bjuder på smörgåsfika under eftermiddagen, samt frukt, kaffe.
Har du funderingar så hör av dig till: IngaBritt Johansson Salt koordinator 0920-20 33 42, ingabritt.johansson@efs.nu Vi gör kursen i samverkan med Sensus. (ta gärna med deras logga)
Anmälningslänk hittar du nedan. Välkommen!
Anmäl dig här senast måndag den 9/5!